Vakanties voor iedereen

Het is mogelijk om als groep of gezin een eigen schip te huren. Bijna alles kan. Naast de boten die we in ons eigen beheer hebben, hebben we ook contacten met een aantal verhuurders in Turkije. Van de standaard luxe schepen, waarbij elke hut is voorzien van airconditioning en een eigen badkamer tot een boot met kingsize bedden en bubbelbad in de hut of op het dek.

Het is ook mogelijk om individu of als kleinere groep een vakantie te boeken. Je komt alleen, als stel of als gezin met kinderen en deelt een boot met andere alleengaanden, stellen of families.

je bepaalt zelf hoe je dag eruit ziet

U kunt u vakantie precies zo indelen als u zelf wilt. Niets hoeft, alles mag. Er wordt zoveel als mogelijk gezeild. Je geniet van het geluid van de wind in de zeilen, het kabbelende water en het aan je voorbij trekkende uitzicht.

Driemaal per dag wordt er een uitgebreide maaltijd geserveerd. Het begint in de ochtend met een uitgebreid ontbijt met diverse soorten vers fruit, yoghurt een eitje, Turkse broden, diverse soorten kaas, streekproducten zoals echte bijenhoning en jam, en uiteraard verse koffie en thee. In de middag en in de avond zal de kok een heerlijke maaltijd voor je bereiden met verse groenten, vlees en verse vis. Uiteraard zal een avondje barbecueën niet ontbreken.

Voor een geslaagde vakantie hoef je niet van boord, maar voor wie wil zijn er volop excursie mogelijkheden. Wandelen naar de top van de berg, bezoek aan antieke dorpen of idyllische Turkse en Griekse dorpjes. Je kunt op Jeep safari, een hammam bezoeken of eten bij een Turkse familie thuis. Ook een dagje winkelen in diverse stadjes in de omgeving, zoals Marmaris, Kos of Bodrum behoort tot de mogelijkheden

© Copyright Caretta sailing   -  kvk: 53871693