Wie zijn wij

Wij zijn echte zeilliefhebbers. Wij zeilen al meer dan 15 jaar in Bodrum en omgeving. Wij kennen de mooiste zeilroutes, rustieke baaitjes, authentieke plaatsjes, en genieten jaar in, jaar uit van de Turkse en Griekse gastvrijheid.

Wij hebben de afgelopen jaren gewerkt met verschillende reisorganisatie, waaronder diverse Nederlandse. Vanaf 2015 hebben we ons verenigd met een aantal booteigenaren en bieden onze zeilboten rechtstreeks aan via deze website. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot cabin charter, wat inhoudt dat je met andere reizigers een boot kan delen, zodat ook alleengaanden, stellen, kleinere groepen en gezinnen met ons mee kunnen zeilen.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden regelen we zoveel mogelijk zelf. Wat we niet zelf kunnen regelen hebben we ondergebracht bij betrouwbare partners. Zo werken we samen met ‘Approved by Danielle’ van reisagente Danielle Meijer. Wij regelen de zeilvakantie en zij kan zo nodig de vliegtickets regelen, en als u dat wenst een verlenging van u vakantie in Turkije of op de Griekse eilanden. Danielle haar specialiteit is het vinden van plekken die niet door toeristen worden overlopen. Zij kan een reis voor u samen stellen naar u persoonlijke wensen. Maar uiteraard ben u vrij om van alles rond u zeilvakantie zelf te regelen.

Onze naam Caretta Sailing is ontleend aan de Caretta Caretta schildpad. Deze schildpad is een van de oudste nog levende zeeschildpadden. De omvang is zeer indrukwekkend, met een gemiddelde lengte van ongeveer 1 meter en gemiddeld gewicht van rond de 125 kilogram. Ze kunnen erg oud worden. Er wordt geschat tot over de 90 jaar. De stranden van Griekenland en Turkije zijn een belangrijk broedgebied van de Caretta Caretta.

© Copyright Caretta sailing   -  kvk: 53871693